Låssmed i Trelleborg

Annons:

Låssmed i Trelleborg - duktiga och erfarna låssmeder i Trelleborg som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Trelleborg. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Trelleborg som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Trelleborg eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Trelleborg rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Trelleborg för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Trelleborg ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Trelleborg

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Trelleborg vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Trelleborg.

Isgrens Lås AB
Hedv. 196
231 66 Trelleborg


Låscentralen AB
Alg. 50
231 42 Trelleborg

Annons:

Kostnad för låssmed i Trelleborg

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Trelleborg erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Trelleborg som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Trelleborg för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Trelleborg

I Trelleborg finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Trelleborg. Nedan finns en del annan information om orten Trelleborg:

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Trelleborg om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Trelleborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Trelleborg som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.