Låssmed i Svedala

Annons:

Låssmed i Svedala - duktiga och erfarna låssmeder i Svedala som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Svedala. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Svedala som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Svedala eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Svedala rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Svedala för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Svedala ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Svedala

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Svedala vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Svedala.

Låsbyrån i Skåne AB
Verkstadsg. 4
233 51 Svedala


Lås & Säkerhetsbeslag i Skåne AB
Smedg. 1
233 51 Svedala

Annons:

Kostnad för låssmed i Svedala

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Svedala erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Svedala som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Svedala för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Svedala

I Svedala finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Svedala. Nedan finns en del annan information om orten Svedala:

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Svedala om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Svedala.

I Svedala fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Svedala. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Svedala som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.