Låssmed i Osby

Annons:

Låssmed i Osby - duktiga och erfarna låssmeder i Osby som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Osby. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Osby som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Osby eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Osby rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Osby för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Osby ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Osby

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Osby vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Osby.

Safepartner AB
Ö. Järnvägsg. 3
283 41 OSBY

Annons:

Kostnad för låssmed i Osby

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Osby erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Osby som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Osby för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Osby

I Osby finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Osby. Nedan finns en del annan information om orten Osby:

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Osby om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Osby.

I Osby fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Osby. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Osby som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.