Låssmed i Malmö

Annons:

Låssmed i Malmö - duktiga och erfarna låssmeder i Malmö som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Malmö. Sammanlagt finns det 13 olika låssmeder i Malmö som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Malmö eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Malmö rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Malmö för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Malmö ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Malmö

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Malmö vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Malmö.

Låscentralen AB
Nobelv. 17
214 29 Malmö


Låsfirman I Öresundsregionen,, AB
Köpenhamnsv. 13
217 43 MALMÖ


Nokas Lås-Aktuellt AB
Sallerupsv. 11
212 18 Malmö


Malmö Låstjänst AB
Nobelv. 64
214 33 MALMÖ


Bengtssons Låsservice AB
Branteviksg. 3
214 41 Malmö


Öresundslås AB
V. Rönneholmsv. 53 A
217 41 MALMÖ


SafeTeam Lås-Borgström
S. Förstadsg. 72
214 20 MALMÖ


Great Security
Rörsjög. 18
211 37 Malmö


ABBA Lås & Larm
Henrik Smithsg. 3
211 56 MALMÖ


SafeTeam Lås-Borgström
Fosiev. 4
214 31 MALMÖ


BBGRUPPEN Byggbeslag
Hästv. 4 D
212 35 MALMÖ


Lundhs Låssmedja
Köpenhamnsv. 11 A
217 43 MALMÖ


Certego AB
Skeppsg. 9
211 11 Malmö

Annons:

Kostnad för låssmed i Malmö

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Malmö erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Malmö som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Malmö för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Malmö

I Malmö finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Malmö. Nedan finns en del annan information om orten Malmö:

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Malmö om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Malmö.

I Malmö fanns det totalt 13 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Malmö. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Malmö som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.