Låssmed i Lund

Annons:

Låssmed i Lund - duktiga och erfarna låssmeder i Lund som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Lund. Sammanlagt finns det 4 olika låssmeder i Lund som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Lund eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Lund rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Lund för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Lund ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Lund

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Lund vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Lund.

Carlbergs Lås AB
Bankg. 16
223 52 LUND


All-Round Låsservice AB
L. Tvärg. 16 B
223 53 Lund


Great Security
Öresundsv. 16
227 64 Lund


Swesafe AB
Propellervägen 16
224 78 Lund

Annons:

Kostnad för låssmed i Lund

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Lund erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Lund som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Lund för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Lund

I Lund finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Lund. Nedan finns en del annan information om orten Lund:

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lund om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Lund.

I Lund fanns det totalt 4 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Lund. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Lund som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.