Låssmed i Limhamn

Annons:

Låssmed i Limhamn - duktiga och erfarna låssmeder i Limhamn som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Limhamn. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Limhamn som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Limhamn eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Limhamn rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Limhamn för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Limhamn ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Limhamn vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Limhamn.

Allmänna Lås, AB
Hyllie Kyrkov. 57
216 16 Limhamn

Annons:

Kostnad för låssmed i Limhamn

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Limhamn erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Limhamn som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Limhamn för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Limhamn

I Limhamn finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Limhamn. Nedan finns en del annan information om orten Limhamn:

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Limhamn om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Limhamn.

I Limhamn fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Limhamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Limhamn som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.