Låssmed i Kävlinge

Annons:

Låssmed i Kävlinge - duktiga och erfarna låssmeder i Kävlinge som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Kävlinge. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Kävlinge som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Kävlinge eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Kävlinge rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Kävlinge för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Kävlinge ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Kävlinge

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Kävlinge vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Kävlinge.

K-sec
Unionsg. 13
244 30 Kävlinge

Annons:

Kostnad för låssmed i Kävlinge

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Kävlinge erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Kävlinge som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Kävlinge för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Kävlinge

I Kävlinge finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Kävlinge. Nedan finns en del annan information om orten Kävlinge:

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kävlinge om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Kävlinge.

I Kävlinge fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Kävlinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Kävlinge som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.