Låssmed i Jonstorp

Annons:

Låssmed i Jonstorp - duktiga och erfarna låssmeder i Jonstorp som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Jonstorp. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Jonstorp som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Jonstorp eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Jonstorp rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Jonstorp för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Jonstorp ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Jonstorp

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Jonstorp vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Jonstorp.

OM Lås & Säkerhet
Tranekärrsv. 7
263 92 JONSTORP

Annons:

Kostnad för låssmed i Jonstorp

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Jonstorp erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Jonstorp som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Jonstorp för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Jonstorp

I Jonstorp finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Jonstorp. Nedan finns en del annan information om orten Jonstorp:

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Jonstorp om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Jonstorp.

I Jonstorp fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Jonstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Jonstorp som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.