Låssmed i Hörby

Annons:

Låssmed i Hörby - duktiga och erfarna låssmeder i Hörby som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Hörby. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Hörby som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Hörby eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Hörby rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Hörby för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Hörby ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Hörby

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Hörby vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Hörby.

Allans Lås & Larm AB
Nyg. 60
242 33 Hörby

Annons:

Kostnad för låssmed i Hörby

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Hörby erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Hörby som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Hörby för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Hörby

I Hörby finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Hörby. Nedan finns en del annan information om orten Hörby:

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hörby om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Hörby.

I Hörby fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Hörby. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Hörby som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.