Låssmed i Båstad

Annons:

Låssmed i Båstad - duktiga och erfarna låssmeder i Båstad som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Båstad. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Båstad som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Båstad eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Båstad rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Båstad för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Båstad ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Båstad

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Båstad vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Båstad.

Bjäre Lås & Säkerhet AB
Boarpsv. 136
269 95 BÅSTAD


Hallanders El & Säkerhet AB
Ängelholmsv. 263
269 42 BÅSTAD

Annons:

Kostnad för låssmed i Båstad

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Båstad erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Båstad som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Båstad för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Båstad

I Båstad finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Båstad. Nedan finns en del annan information om orten Båstad:

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Båstad om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Båstad.

I Båstad fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Båstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Båstad som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.