Låssmed i Ängelholm

Annons:

Låssmed i Ängelholm - duktiga och erfarna låssmeder i Ängelholm som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Ängelholm. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Ängelholm som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Ängelholm eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Ängelholm rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Ängelholm för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Ängelholm ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Ängelholm

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Ängelholm vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Ängelholm.

Låshuset AB
Havsbadsv. 1
262 63 ängelholm

Annons:

Kostnad för låssmed i Ängelholm

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Ängelholm erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Ängelholm som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Ängelholm för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Ängelholm

I Ängelholm finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Ängelholm. Nedan finns en del annan information om orten Ängelholm:

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ängelholm om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Ängelholm.

I Ängelholm fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Ängelholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Ängelholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Skåne.