Låssmed i Örebro

Annons:

Låssmed i Örebro - duktiga och erfarna låssmeder i Örebro som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Örebro. Sammanlagt finns det 7 olika låssmeder i Örebro som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Örebro eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Örebro rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Örebro för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Örebro ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Örebro

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Örebro vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Örebro.

Örebro Säkerhetscenter AB
Stortorget 15 -17
702 11 örebro


Lås & Säkerhetsspecialisten i Sverige AB
Skolg. 44 A
703 64 ÖREBRO


Lås & Säkerhet i Örebro AB
Stångjärnsg. 8
703 63 örebro


Såma Bilbärgning AB
Hjortstorpsv. 46
703 66 ÖREBRO


Mister Minit
Säljarev. 1
702 36 ÖREBRO


Axet Lås & Larm AB
Kungsg. 21
702 11 örebro


Jan Helgestad AB
Sigtuna 617
705 91 ÖREBRO

Annons:

Kostnad för låssmed i Örebro

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Örebro erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Örebro som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Örebro för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Örebro

I Örebro finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Örebro. Nedan finns en del annan information om orten Örebro:

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Örebro om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Örebro.

I Örebro fanns det totalt 7 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Örebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Örebro som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Örebro.