Låssmed i Lindesberg

Annons:

Låssmed i Lindesberg - duktiga och erfarna låssmeder i Lindesberg som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Lindesberg. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Lindesberg som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Lindesberg eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Lindesberg rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Lindesberg för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Lindesberg ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Lindesberg

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Lindesberg vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Lindesberg.

Lås & Säkerhetsspecialisten i Sverige AB
Kristinav. 22
711 30 LINDESBERG

Annons:

Kostnad för låssmed i Lindesberg

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Lindesberg erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Lindesberg som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Lindesberg för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Lindesberg. Nedan finns en del annan information om orten Lindesberg:

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lindesberg om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Lindesberg.

I Lindesberg fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Lindesberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Lindesberg som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Örebro.