Låssmed i Karlskoga

Annons:

Låssmed i Karlskoga - duktiga och erfarna låssmeder i Karlskoga som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Karlskoga. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Karlskoga som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Karlskoga eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Karlskoga rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Karlskoga för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Karlskoga ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Karlskoga

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Karlskoga vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Karlskoga.

Ekberg Låsservice Eftr. AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA

Annons:

Kostnad för låssmed i Karlskoga

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Karlskoga erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Karlskoga som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Karlskoga för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Karlskoga

I Karlskoga finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Karlskoga. Nedan finns en del annan information om orten Karlskoga:

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlskoga om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Karlskoga.

I Karlskoga fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Karlskoga. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Karlskoga som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Örebro.