Låssmed i Hällefors

Annons:

Låssmed i Hällefors - duktiga och erfarna låssmeder i Hällefors som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Hällefors. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Hällefors som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Hällefors eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Hällefors rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Hällefors för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Hällefors ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Hällefors

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Hällefors vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Hällefors.

Låsteknik i Hällefors KB
Bergmästarv. 67
712 30 HÄLLEFORS

Annons:

Kostnad för låssmed i Hällefors

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Hällefors erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Hällefors som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Hällefors för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Hällefors

I Hällefors finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Hällefors. Nedan finns en del annan information om orten Hällefors:

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Hällefors om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Hällefors.

I Hällefors fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Hällefors. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Hällefors som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Örebro.