Låssmed i Luleå

Annons:

Låssmed i Luleå - duktiga och erfarna låssmeder i Luleå som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Luleå. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Luleå som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Luleå eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Luleå rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Luleå för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Luleå ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Luleå

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Luleå vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Luleå.

Luleå Låskonsult AB
S. Kungsg. 5
972 35 Luleå


Byggbeslag/Lås & Nyckel i Luleå AB
Ödleg. 5 A
973 34 Luleå

Annons:

Kostnad för låssmed i Luleå

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Luleå erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Luleå som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Luleå för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Luleå

I Luleå finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Luleå. Nedan finns en del annan information om orten Luleå:

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Luleå om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Luleå.

I Luleå fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Luleå. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Luleå som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Norrbotten.