Låssmed i Haparanda

Annons:

Låssmed i Haparanda - duktiga och erfarna låssmeder i Haparanda som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Haparanda. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Haparanda som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Haparanda eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Haparanda rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Haparanda för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Haparanda ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Haparanda

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Haparanda vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Haparanda.

Gränslås Service AB
Torgg. 39
953 32 Haparanda

Annons:

Kostnad för låssmed i Haparanda

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Haparanda erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Haparanda som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Haparanda för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Haparanda

I Haparanda finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Haparanda. Nedan finns en del annan information om orten Haparanda:

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Haparanda om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Haparanda.

I Haparanda fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Haparanda. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Haparanda som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Norrbotten.