Låssmed i Gällivare

Annons:

Låssmed i Gällivare - duktiga och erfarna låssmeder i Gällivare som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Gällivare. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Gällivare som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Gällivare eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Gällivare rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Gällivare för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Gällivare ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Gällivare

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Gällivare vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Gällivare.

LÅSAB, Lås-& Larmservice AB
Per Högströmsg. 16
982 31 Gällivare


Rw Larm & Säkerhet AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE

Annons:

Kostnad för låssmed i Gällivare

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Gällivare erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Gällivare som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Gällivare för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Gällivare

I Gällivare finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Gällivare. Nedan finns en del annan information om orten Gällivare:

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gällivare om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Gällivare.

I Gällivare fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Gällivare. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Gällivare som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Norrbotten.