Låssmed i Boden

Annons:

Låssmed i Boden - duktiga och erfarna låssmeder i Boden som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Boden. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Boden som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Boden eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Boden rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Boden för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Boden ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Boden

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Boden vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Boden.

Låssmeden i Boden AB
Kungsg. 20
961 31 Boden

Annons:

Kostnad för låssmed i Boden

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Boden erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Boden som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Boden för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Boden

I Boden finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Boden. Nedan finns en del annan information om orten Boden:

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Boden om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Boden.

I Boden fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Boden. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Boden som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Norrbotten.