Låssmed i Ljungby

Annons:

Låssmed i Ljungby - duktiga och erfarna låssmeder i Ljungby som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Ljungby. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Ljungby som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Ljungby eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Ljungby rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Ljungby för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Ljungby ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Ljungby

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Ljungby vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Ljungby.

Sohlbergs
Kungsg. 69
341 32 Ljungby

Annons:

Kostnad för låssmed i Ljungby

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Ljungby erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Ljungby som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Ljungby för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Ljungby

I Ljungby finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Ljungby. Nedan finns en del annan information om orten Ljungby:

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ljungby om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Ljungby.

I Ljungby fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Ljungby. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Ljungby som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Kronoberg.