Låssmed i Västervik

Annons:

Låssmed i Västervik - duktiga och erfarna låssmeder i Västervik som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Västervik. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Västervik som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Västervik eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Västervik rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Västervik för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Västervik ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Västervik

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Västervik vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Västervik.

Brand Larm & Lås i Västervik Säkro AB
Strömsg. 7
593 30 VÄSTERVIK


Elajo El & Energiteknik AB
Edholmsg. 15
593 61 VÄSTERVIK

Annons:

Kostnad för låssmed i Västervik

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Västervik erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Västervik som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Västervik för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Västervik

I Västervik finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Västervik. Nedan finns en del annan information om orten Västervik:

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Västervik om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Västervik.

I Västervik fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Västervik. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Västervik som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Kalmar.