Låssmed i Kalmar

Annons:

Låssmed i Kalmar - duktiga och erfarna låssmeder i Kalmar som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Kalmar. Sammanlagt finns det 4 olika låssmeder i Kalmar som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Kalmar eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Kalmar rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Kalmar för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Kalmar ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Kalmar

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Kalmar vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Kalmar.

W.B.- Låsservice AB
Trångsundsv. 2
392 39 Kalmar


Calmarsunds Lås & Larm
Lökholmsv. 20
394 77 Kalmar


Kalmar Låsservice AB
Fiskareg. 20
392 32 KALMAR


SafePro
Lökholmsv. 20
394 77 Kalmar

Annons:

Kostnad för låssmed i Kalmar

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Kalmar erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Kalmar som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Kalmar för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Kalmar

I Kalmar finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Kalmar. Nedan finns en del annan information om orten Kalmar:

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kalmar om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Kalmar.

I Kalmar fanns det totalt 4 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Kalmar. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Kalmar som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Kalmar.