Låssmed i Färjestaden

Annons:

Låssmed i Färjestaden - duktiga och erfarna låssmeder i Färjestaden som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Färjestaden. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Färjestaden som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Färjestaden eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Färjestaden rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Färjestaden för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Färjestaden ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Färjestaden

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Färjestaden vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Färjestaden.

Ölands Lås & Skocenter
Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden

Annons:

Kostnad för låssmed i Färjestaden

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Färjestaden erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Färjestaden som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Färjestaden för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Färjestaden. Nedan finns en del annan information om orten Färjestaden:

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Färjestaden om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Färjestaden.

I Färjestaden fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Färjestaden. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Färjestaden som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Kalmar.