Låssmed i Borgholm

Annons:

Låssmed i Borgholm - duktiga och erfarna låssmeder i Borgholm som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Borgholm. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Borgholm som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Borgholm eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Borgholm rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Borgholm för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Borgholm ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Borgholm

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Borgholm vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Borgholm.

Låsteknik
Fabriksv. 4
387 36 BORGHOLM

Annons:

Kostnad för låssmed i Borgholm

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Borgholm erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Borgholm som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Borgholm för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Borgholm

I Borgholm finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Borgholm. Nedan finns en del annan information om orten Borgholm:

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borgholm om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Borgholm.

I Borgholm fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Borgholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Borgholm som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Kalmar.