Låssmed i Östersund

Annons:

Låssmed i Östersund - duktiga och erfarna låssmeder i Östersund som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Östersund. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Östersund som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Östersund eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Östersund rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Östersund för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Östersund ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Östersund

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Östersund vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Östersund.

BBGRUPPEN/Östersunds Låstjänst AB
Hagv. 18
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Kostnad för låssmed i Östersund

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Östersund erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Östersund som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Östersund för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Östersund

I Östersund finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Östersund. Nedan finns en del annan information om orten Östersund:

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Östersund om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Östersund.

I Östersund fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Östersund. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Östersund som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Jämtland.