Låssmed i Kungsbacka

Annons:

Låssmed i Kungsbacka - duktiga och erfarna låssmeder i Kungsbacka som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Kungsbacka. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Kungsbacka som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Kungsbacka eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Kungsbacka rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Kungsbacka för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Kungsbacka ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Kungsbacka

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Kungsbacka vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Kungsbacka.

Kungsmässans Låsservice AB
Borgmästareg. 5 Kungsmässan
434 32 Kungsbacka


A5 Låsjour AB
Skördev. 52
434 40 KUNGSBACKA

Annons:

Kostnad för låssmed i Kungsbacka

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Kungsbacka erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Kungsbacka som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Kungsbacka för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Kungsbacka. Nedan finns en del annan information om orten Kungsbacka:

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsbacka om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Kungsbacka. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Kungsbacka som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Halland.