Låssmed i Falkenberg

Annons:

Låssmed i Falkenberg - duktiga och erfarna låssmeder i Falkenberg som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Falkenberg. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Falkenberg som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Falkenberg eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Falkenberg rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Falkenberg för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Falkenberg ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Falkenberg

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Falkenberg vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Falkenberg.

Fjärilsvägen Förvaltning AB
Fjärilsv. 1
311 72 FALKENBERG

Annons:

Kostnad för låssmed i Falkenberg

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Falkenberg erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Falkenberg som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Falkenberg för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Falkenberg

I Falkenberg finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Falkenberg. Nedan finns en del annan information om orten Falkenberg:

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Falkenberg om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Falkenberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Falkenberg som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Halland.