Låssmed i Gävle

Annons:

Låssmed i Gävle - duktiga och erfarna låssmeder i Gävle som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Gävle. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Gävle som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Gävle eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Gävle rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Gävle för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Gävle ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Gävle

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Gävle vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Gävle.

LåsCity i Gävle AB
S. Kungsg. 34
802 52 Gävle


Lås & Nyckel i Gävle AB
N. Rådmansg. 14
803 11 Gävle


Låstjänst Alarm AB
Apelg. 10
802 57 GÄVLE

Annons:

Kostnad för låssmed i Gävle

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Gävle erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Gävle som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Gävle för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Gävle

I Gävle finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Gävle. Nedan finns en del annan information om orten Gävle:

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Gävle om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Gävle.

I Gävle fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Gävle. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Gävle som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Gävleborg.