Låssmed i Bollnäs

Annons:

Låssmed i Bollnäs - duktiga och erfarna låssmeder i Bollnäs som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Bollnäs. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Bollnäs som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Bollnäs eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Bollnäs rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Bollnäs för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Bollnäs ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Bollnäs

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Bollnäs vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Bollnäs.

Lås & Säkerhetsteknik AB
Fabriksg. 7 A
821 33 Bollnäs

Annons:

Kostnad för låssmed i Bollnäs

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Bollnäs erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Bollnäs som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Bollnäs för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Bollnäs

I Bollnäs finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Bollnäs. Nedan finns en del annan information om orten Bollnäs:

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bollnäs om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Bollnäs.

I Bollnäs fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Bollnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Bollnäs som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Gävleborg.