Låssmed i Mora

Annons:

Låssmed i Mora - duktiga och erfarna låssmeder i Mora som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Mora. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Mora som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Mora eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Mora rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Mora för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Mora ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Mora

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Mora vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Mora.

Dala Lås AB
Skålmyrsv. 32
792 50 Mora


Mora Järn
Önav. 12 A
792 32 Mora

Annons:

Kostnad för låssmed i Mora

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Mora erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Mora som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Mora för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Mora

I Mora finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Mora. Nedan finns en del annan information om orten Mora:

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Mora om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Mora.

I Mora fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Mora. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Mora som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Dalarna.