Låssmed i Ludvika

Annons:

Låssmed i Ludvika - duktiga och erfarna låssmeder i Ludvika som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Ludvika. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Ludvika som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Ludvika eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Ludvika rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Ludvika för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Ludvika ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Ludvika

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Ludvika vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Ludvika.

Dala Lås AB
Storg. 45
771 30 Ludvika


Låscenter i Ludvika AB
Storg. 34 C
771 30 Ludvika

Annons:

Kostnad för låssmed i Ludvika

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Ludvika erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Ludvika som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Ludvika för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Ludvika

I Ludvika finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Ludvika. Nedan finns en del annan information om orten Ludvika:

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ludvika om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Ludvika.

I Ludvika fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Ludvika. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Ludvika som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Dalarna.