Låssmed i Falun

Annons:

Låssmed i Falun - duktiga och erfarna låssmeder i Falun som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Falun. Sammanlagt finns det 3 olika låssmeder i Falun som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Falun eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Falun rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Falun för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Falun ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Falun

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Falun vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Falun.

Göthes Säkerhet AB
Roxnäsv. 14
791 44 FALUN


Falu Lås & Nyckelservice AB
Trotzg. 8
791 30 Falun


Låscenter AB
Hälsingtorget 2
791 60 FALUN

Annons:

Kostnad för låssmed i Falun

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Falun erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Falun som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Falun för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Falun

I Falun finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Falun. Nedan finns en del annan information om orten Falun:

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Falun om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Falun.

I Falun fanns det totalt 3 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Falun. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Falun som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Dalarna.