Låssmed i Borlänge

Annons:

Låssmed i Borlänge - duktiga och erfarna låssmeder i Borlänge som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Borlänge. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Borlänge som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Borlänge eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Borlänge rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Borlänge för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Borlänge ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Borlänge

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Borlänge vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Borlänge.

Dala Lås AB
Hantverkarg. 20
781 71 Borlänge

Annons:

Kostnad för låssmed i Borlänge

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Borlänge erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Borlänge som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Borlänge för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Borlänge

I Borlänge finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Borlänge. Nedan finns en del annan information om orten Borlänge:

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Borlänge om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Borlänge.

I Borlänge fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Borlänge. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Borlänge som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Dalarna.