Låssmed i Avesta

Annons:

Låssmed i Avesta - duktiga och erfarna låssmeder i Avesta som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Avesta. Sammanlagt finns det 1 olika låssmeder i Avesta som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Avesta eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Avesta rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Avesta för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Avesta ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Avesta

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Avesta vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Avesta.

Avesta Låsservice AB
Myrg. 3
774 31 Avesta

Annons:

Kostnad för låssmed i Avesta

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Avesta erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Avesta som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Avesta för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Avesta

I Avesta finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Avesta. Nedan finns en del annan information om orten Avesta:

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Avesta om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Avesta.

I Avesta fanns det totalt 1 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Avesta. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Avesta som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Dalarna.