Låssmed i Karlskrona

Annons:

Låssmed i Karlskrona - duktiga och erfarna låssmeder i Karlskrona som kan hjälpa dig med att installera, byta och öppna lås i Karlskrona. Sammanlagt finns det 2 olika låssmeder i Karlskrona som du kan ta kontakt med när du behöver hjälp med lås, t.ex. byta lås, montera och installera nytt lås i Karlskrona eller öppna lås om du blivit utestäng. För att få reda på bästa pris när du vill få hjälp med lås i Karlskrona rekommenderar vi att du tar komtakt med några olika låssmeder i Karlskrona för att be om kostnadsförslag eller offert på det arbete som du vill att låssmeden i Karlskrona ska utföra.
Annons:

Låssmeder i Karlskrona

Nedan kan du ta del av vår lista över låssmeder i Karlskrona vilka du kan anlita för olika arbeten inom lås och nycklar. Vissa låssmeder säljer också säkerhetsprodukter som säkerhetsdörrar, kassaskåp, fönsterlås och kodlås i Karlskrona.

Karlskrona Låsservice AB
Järnvägstorget 15
371 34 Karlskrona


Creab Säkerhet AB
Drottningg. 46
371 32 Karlskrona

Annons:

Kostnad för låssmed i Karlskrona

Pris och kostnad för de olika tjänster som en låssmed i Karlskrona erbjuder varierar beroende på vilken låssmed som anlitas samt typen av uppdrag som utförs. Även tiden på dygnet som låssmeden anlitas påverkar, om du t.ex. behöver hjälp med att öppna lås i Karlskrona som gått i baklås efter kontorstid eller på helg blir det dyrare. Kontakta några olika låssmeder i Karlskrona för att få en bra prisbild.

Låssmedsfakta om Karlskrona

I Karlskrona finns det minst ett företag som arbetar inom låssmedsbranschen och erbjuder tjänster som låssmeder i Karlskrona. Nedan finns en del annan information om orten Karlskrona:

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Karlskrona om det skulle vara av intresse att veta mer än saker relaterat till lås och låssmeder i Karlskrona.

I Karlskrona fanns det totalt 2 olika låssmeder att välja mellan när du behöver hjälp med lås och säkerhetsprodukter som kodlås, säkerhetsdörrar, fönsterlås och porttelefoner i Karlskrona. Skulle det vara så att du inte hittar någon låssmed i Karlskrona som du vill anlita rekommenderar vi att du ser dig om efter en låssmed i andra orter i Blekinge.